Pse ai i paguan
të jetë një

anëtar i ndihmës

FUL- Ndihma funeral islamik

Ndihma për funerale – FUL është e specializuar në transferimin ndërkombëtar të të ndjerit në Zvicër, në vendet e tyre.
Ndihma FUL-funeral jo vetëm siguron transferimin e të ndjerit në vendin e tyre të fundit në shtëpinë e tyre, por edhe u vjen në ndihmë të afërmve në këtë kohë të vështirë.
Anëtarët themelues punojnë që nga viti 1995 në shërbimet e varrimit dhe kanë transferuar mijëra të vdekur tashmë në vendet e tyre.
Bazuar në profesionalizmin tonë dhe përvojën mbi 20-vjeçare, kompania ndihma Funeral – FUL mund të lehtësojë barrën e organizimit të besueshëm kompleks dhe të rëndë të transferimit në shtëpi të të afërmve Tuaj.
Ky është një objektiv i FUL, që të vdekurit dhe të afërmit e tyre të trajtohen me dinjitet.
Me shërbimet e FUL, ju mund të organizoni vetë lamtumirën Tuaj sot dhe ti jepni familjes Tuaj sigurinë financiare.

Na Kontaktoni

FUL-Ndihma funeral islamik

Adresë

FUL-Bestattungshilfe
Verein VEHT
Dübendorfstrasse 4 CH-8051 Zürich

Telefoni

+41 44 320 00 23

Numri i urgjencës

+41 79 635 99 14

E-mail

info@islamischebestattung.ch

Na shkruani

    Kartenstandort