Përse anëtarët tanë na besojnë ne?

FUL-Shërbime funerale ofron në pagesat e shpenzimeve të varrimit ndihmë të shpejtë dhe pa burokraci.

FUL-Shërbime funerale ofron në pagesat e shpenzimeve të varrimit ndihmë të shpejtë dhe pa burokraci.

Ne mundësojmë kalimin e faturës së shpenzimeve të transportimit direkt tek sipërmarrësi i funeralit dhe i kursejmë në këtë mënyrë familjarëve ngarkesa emocionale shtesë.

  • Mbrojtja gjatë gjithë jetës. Shërbimi përfundon, nëse anëtari vdes
  • Përkujdesje gjithëpërfshirëse me kontribute të leverdisshme. Duke filluar me një kontribut vjetor prej CHF 41.- Ju mund të siguroni përkujdesje.
  • Pas një telefonate për çfarë është rënë dakort vihet në zbatim
  • Çlirim financiar për të mbeturit pas
  • Procedurë e thjeshtë dhe pa komplikime në rast vdekjeje
  • Të gjitha shërbimet janë të garantuara pa kosto të fshehura.
  • 7/24 orë disponim telefonik
  • Mbulim për të gjitha vendet islamike
  • Më shumë se 20 vite përvojë /mbi 300 transportime në vit